Booghallen 

Rond is hip! Ons assortiment booghallen is perfect geschikt voor wie wilt dat zijn evenement meegaat met zijn tijd. De breedte

bedraagt 10m – 15m of 20m en de lengte is variabel. U kunt telkens per 5m verlengen waardoor u voor elk soort feest de gepaste optie hebt.

Wij verankeren de hal telkens op een veilige manier op eender welke ondergrond en laten niets aan het toeval over. Deze constructies zijn stormbestendig en de zeilen zijn gemaakt van hoogwaardig, brandwerend materiaal.

Smart booghal 15x20 partytentenverhuur20x20 arcade booghal


Alu-hallen

Onze aluminium Alu-hallen zijn de perfecte oplossing voor evenementen waar u de ruimte optimaal wilt benutten. De breedte van deze constructie is 10m, en de lengte is variabel. U kunt deze telkens per 5m verlengen, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Bij de opbouw wordt de constructie op een veilige manier verankerd en wordt er gebruik gemaakt van brandwerende materialen. Er wordt niets aan het toeval overgelaten zodat u ten volle kan genieten van uw evenement.

Indien u twijfels of vragen heeft kunnen wij u assisteren bij elk aspect van de opbouw & inrichting.


Pagode tenten

Pagoda-tenten zijn de perfecte optie als uw evenement flexibel moet opgebouwd worden. U kunt namelijk op eindeloze manieren uitbreiden en de tenten kunnen talloze vormen aannemen. Ideaal voor op beurzen, markten, festivals en happenings.

U kunt deze tenten openen van elke kant en er is keuze tussen dichte, transparante, of vensterwanden.

Wij werken bovendien enkel met hoogstaande, brandwerende materialen en wij laten niets aan de verbeelding over qua verankering en veiligheid.

tentenverhuur feestmaterialenverhuur


Star-tenten

Wilt u graag origineel uit de hoek komen met uw evenement? Dan zijn onze star-tenten de beste optie! Deze constructies zorgen voor een gezellige sfeer en open karakter en u bent tegelijkertijd toch nog beschermd tegen wind en regen. Perfect voor trouwfeesten, zomerbbq’s of communiefeesten.

Door de beweeglijkheid en samenstelling van de materialen, kunt u ook op beide oren slapen inzake veiligheid.

Starshade partytentenverhuur Allpartytents BilzenVerhuren Star-tenten Allpartytents Bilzen

 


Partytents

Partytents zijn pop-up tenten van hoge kwaliteit. De opbouw van zulke tenten duurt amper enkele minuten en is dus ideaal voor standjes op markten, communiefeesten, overdekking tijdens wisselvallig weer etc.

Het standaardformaat van deze tenten is 3×3, te verkrijgen in witte en zwarte kleur. Ook bieden wij deze PartyTents te koop aan en kunnen zijwanden en daken gepersonaliseerd worden.

Wij helpen u graag verder met alle mogelijke vragen die u heeft over plaatsing, inrichting en gepersonaliseerde aankopen van deze tenten.


Wij assisteren u ook met plezier als u vragen heeft in verband met opbouw en inrichting. Wenst u meer informatie over de specificaties van onze tentstructuren, neem dan hier een kijkje.

Vraag Hier Vrijblijvend Uw Offerte Aan

Of

Contacteer Ons Via Info@partytentenverhuur.be